Crazy Harley Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crazy Harley Club

Forum WoW skupiny Crazy Harley Club

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Crazy Harley Club

Goto down 
+3
Burithus
Divik
Mattaku
7 posters
AutorZpráva
Mattaku

Mattaku

Poèet pøíspìvkù : 128

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptySun Nov 28, 2010 8:15 am

Zdravím všechny udatné bojovníky a sličné bojovnice,
pokud jste zavítali na naše forum, posadte se u nás a když s námi ztratíte pár slov budeme jedině rádi Cool

Crazy Harley Club je guilda kterou jsem založil pro užší kruh kamarádů a přátel. Cílem je sjednotit kvalitní hráče a skvělé lidi za účelem společné zábavy. názav guildy již sám evokuje jakým směrem se naše poslaní ve světě WoW ubírá.
Pokud jste již členy této elitní skupiny pak je mi ctí stát po vašem boku a být Masterem guildy (master guildy byl zvolen protože mÁ největší zásoby benzínu a černého zlata Very Happy Very Happy Very Happy ). Cílem naší guildy je skrze zábavu vytvořit gang motorkářů, který na serveru Anthoria nebude mít obdoby Cool Proto Harley Club.

A proč Crazy? Protoze tento nazev zdravý človek vymyslet nemohl Very Happy Very Happy Very Happy

Celkově bych rád, aby se jisté lidské vlastnosti, které kolem sebe v reálném životě postradame, zde nacházely.
POCTIVOST, UPŘÍMNOST, TÝMOVÝ DUCH, OCHOTA POMOCI, OCHOTA ZEMŘÍT (herně) PRO DRUHÉHO,OCHOTA PODĚLIT SE O POSLEDNÍ LITR BENZÍNU, ABY JSME MOHLI SPOLEČNĚ JAKO CELEK DORAZIT NA MÍSTO PAŘBY. Prostě chtěl bych, aby jsme byli všichni jako celek a soběstační Cool

Snažíme se již ted obsáhnout všechny profese pro časy budoucí, snažíme se již ted rozšířit guild banku pro časy budoucí a snažíme se již ted užit si mnoho zabavy pro čas přítomný, jelikož žijeme jenom jednou a právě teď.

Tak přátelé, členové, zájemci či jen prostí lidé, kteří jste sem zavítali omylem....

JEDNA GUILDA, JEDNO SRDCE, JEDEN BENZÍN...Cool

Mattaku - Dwarf Warrior (80)
Návrat nahoru Goto down
Divik

Divik

Poèet pøíspìvkù : 63

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyThu Dec 23, 2010 10:58 pm

Naprosto s tím souhlasím Peto!!! Jedna parta, společné cíle, společná zábava. Je pravdou, že nejsme velká gilda, ale máme velké cíle a otevřené dveře pro upřímné a poctivé hráče, kteří umí pomoci !!!

Jsem rád, že mohu být součástí této party skvělých lidí!!

Přesně jak jsi napsal, raději méně lidí ale kvalitních, kterým lze důvěřovat!!

PS: Již se těším, až dáme dohromady Gildhaus (samozřejmě ten nejlepší, nejdražší a nejnákladnější) - věřím, že uspějeme!!!

A až bude - tak si tam ožereme ksichty a z té vzducholoti budeme blinkat na dole pobíhající Horďáky Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Mattaku

Mattaku

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyFri Dec 24, 2010 7:28 pm

Naprostý souhlas Very Happy Very Happy Very Happy Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Burithus

Poèet pøíspìvkù : 29

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyMon Dec 27, 2010 2:25 am

Tak tak, jsme banda pohodářů a motorkářů Twisted Evil
Jen doufám, že nebudu trpět závratí v té vzducholodi, páč pak bych asi opravdu blinkal Twisted Evil Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
jjakub

Poèet pøíspìvkù : 113

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyMon Feb 21, 2011 7:28 pm

Tak sa aj ja pridavam Smile

Ako uz bolo napisane nie sme velka guilda to ano ale nie velka poctom .

Hrali sme aj inu hru tiez sme neboli najvecia liga poctom ale nejvecia teamovym duchom , kamaratstvom a cinmi Smile a tak to je aj tu Smile.

Som rad ze som sa mohol pripojit Smile

Guildhouse v poho aj v oblakoch Drsny palach neblinka Very Happy . Iba na hordakov afro
Návrat nahoru Goto down
Merunalis

Poèet pøíspìvkù : 11

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyMon Mar 21, 2011 10:54 am

Neni co dodat SUPER !
Návrat nahoru Goto down
Bloodcry - The iron Fist

Bloodcry - The iron Fist

Poèet pøíspìvkù : 14

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Bloody in da House   Crazy Harley Club EmptySat Sep 03, 2011 4:06 am

Tímto vás všechny motorkáře zdravim Smile

[b]Real Life info[/b]

Jmenuji se Michal Sivek,je mi 25 let měřim 200cm a važim 95kg.
Pocházim z vecnice menem Petřkovice která leži naokraji Ostravy Smile

Pracuji v oboru kompletní revitalizace panelovych / rodinnych domu.
Momentálně jako Fasádnik na lešení Smile

Jinak sem prej pohodář ikdyž nekdy docela psicho magor ale každopadně jsem pro každou blbost Smile
No a někdy sem dost nervozní a ostry jak na TS tak na G chatu ale to jen když je den blbec a někdo provokuje.
Každopadně si nenechám od nikoho nic libit ať je to Guild master nebo Nováček.
Protože zastavam heslo co na srdci to na jazyku což mi dost lidi vyčitá.
Ale jinak sem týmový hráč ktery pokud vidí snahu,solidní přistup a normální jednáni rád pomuze komukoliv s cimkoliv
když je čas.

Samozrejmě to plati i naopak lidi co namě chcou byt drzí,nebo země chcou dělat <> Nebo se jakoliv navažet do mě,meho jednání/chování na LFG.
Mám svuj pro nškoho nepochopitelný a cinycký zpusob humoru.Pakliže ho nechápete nechte to radsi plavat nebo se zeptejte nez si uděláte trapas.
Stejně tak blbé kecy kolem meho charu / talentoveho buildu mě nezajimaj 4 roky co tu hraju,hraju jen paladina což hovoři za vše Smile
Co opravdu nesnášim je přesvědčování mě o tom že sem po 4 letech na Anthoriji uplný noob a nevím vubec nic.
Neřikám že vim vše ale vim dost a sem spis pro konzultaci a porovnání fakt,
než pro slepe přesvedčováni všech o své pravdě ať je to sebevetši blbost.

In Game INFO[/u]

Nicky

80 Bloodcry - Avoidence Protect paladin 5860 GS (Od Naxu po ICC praxe se všemi raidy Wtolku)
- Re3 paladin PVP/PVE ---- >PVP 5800 GS,PVE 5500 GS (Re3 vpodstate nehraju,main spec je Protect)

75 Blooddeat - Blood DK

54 Bloodycandy - Marksmanship Hunter (Horde)

45 Hatefull - Shadow prist (pres rok sem ho ani nelogl)

Thats all about me Smile Snad mezi vás zapadnu lidi Smile

[i]War,war newer changes !!!
Návrat nahoru Goto down
Mattaku

Mattaku

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyWed Sep 07, 2011 12:25 pm

Vitej u nas Michale Smile

Tvuj pristup se mi libi a plne mi vyhovuje, jsem v mnoha ohledech uplne stejny, cili nevidim zadny problem v tom jaky jsi a co umis a neumis, at se ti u nas libi Cool
Návrat nahoru Goto down
Divik

Divik

Poèet pøíspìvkù : 63

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyWed Sep 07, 2011 9:22 pm

Dík za představení se Michale. Myslím, že tu vpohodě zapadneš. Už se těším, až se zde vytříbí větší skupina podobně myslících lidí a uděláme HARLEY BORDEEL,,, nebo nějakou kravinu, které se společně zasmějem. Tož vítej u nás!!
Návrat nahoru Goto down
HoodBlood

Poèet pøíspìvkù : 18

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club EmptyFri Oct 14, 2011 7:56 pm

Zdravým všetkých,
Moje meno je Filip a pochádzam a dedinky blízko hraníc z CZ ( taký zapadákov blízko Skalice).
Som študent na gymnáziu Jána Bosca v Šaštíne. Som pohodkár a som za každú srandu, viem si vystreliť aj sám zo seba. wow-ko hrám už asi tretí rok a v praxi som už zažil nejednu zábavnú situáciu a nemení sa to ani v tejto guilde. A kedže nemám rád siahodlhé eseje, tak sa na koniec poďakujem všetkým členom guildy aj iným ľudom ktorí mi pomohli a teším sa na ďalšiu účasť a príjemnú zábavu v Guilde Crazy Harley Club. Vďaka

Main HoodBlood- 80 Night elf druid („Hood")
Alti: Blimero 80 gnome mage
Shaag 77 dreinei shaman
Burtogh 70 dwarf paladin
Ghostheal 51 human priest
Mithfaith 63 dreinei DK
Borgoth 51 dwarf warrior
Deio 36 gnome warlock
Elesta 34 night elf hunter
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Crazy Harley Club Empty
PříspěvekPředmět: Re: Crazy Harley Club   Crazy Harley Club Empty