Crazy Harley Club Forum WoW skupiny Crazy Harley Club |
|
| Paladin....rady,typy,nápady | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Mattaku
Poèet pøíspìvkù : 128 Join date : 27. 11. 10
| Předmět: Paladin....rady,typy,nápady Fri Jan 21, 2011 9:14 pm | |
| ....rady,typy,nápady,screeny | |
| | | Mattaku
Poèet pøíspìvkù : 128 Join date : 27. 11. 10
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Fri Jan 21, 2011 10:41 pm | |
| Paladin je ochránce světla, vždy připravený pomoct těm kteří pomoc potřebují. Paladinové povzbuzují své spolubojovníky různými aurami a modlitbami je chrání před ublížením nebo zvyšují jejich sílu. Oděni v těžkém brnění ustojí enormně silné údery a kouzla uprostřed velkých bitev zatim co uzdravují své kamarády a nebo oživují mrtvé. V boji dokážou udržet masívní obouručné zbraně, omračovat nepřátele, ničit nemrtvé a démony a pomocí speciálních schopností na místě soudit a trestat protivníky. Paladin je něco mezi bojovníkem a sekundárním kouzelníkem. Díky aurám, požehnáním a skvělé schopnosti léčit jsou ideálními společníky do skupin. Paladin může mít najednou aktivovanou jen jednu auru, přičemž ve skupině je za každého přítomného paladina aktivní na hráči jedna aura, užitečné jsou také specifikované požehnání, specificky určené pro jakéhokoliv spoluhráče. Paladina je dost těžké zabít díky široké palete defenzivních schopností. Také narozdíl od ostatních bojových povolaní se Paladin dokáže uzdravit pomocí své Mágie. Navíc má Paladin několik speciálních vlastností určených právě na boj proti nemrtvym co ho dělá takzvaným "Lovcem nemrtvých". Holy Protection Retribution Přednosti:+ Dokáže nosit nejtěžší brnění a používat většinu zbraní + Léčí zraněné a může je po boji oživit + Má množství posilujícich schopností pro sebe a spolubojovníky + Schopnost přivolat si Koně + Může obětovat svůj život aby zachránil celou partu před totálním vyhlazením (wipe) Slabiny:- Vážně závislý na maně při používaní útočných a obranných schopností - Mimo zastavení utíkajících zraněných protivníků nemá žádné schopnosti na dálku - Omezené schopnosti na přilákání útoku nepřítele Paladin je přístupný pro tyto rasy:- Humans, Dwarves, Blood Elves, Draenei Povolená zbroj:- Cloth, Leather, Mail, Plate (od 40 levelu), Shield Zbraně, které může Paladin používat:- One and Two-handed Maces, One and Two-handed Swords, One and Two-handed Axes, Polearms Preferované atributy:Intelligence (Mana) Spirit (obnova HP a many) Stamina (HP) Agility (sanca na dodge), Strength (melee attack power) Preferované profese:Herbalism a Alchemy Mining a blacksmithing | |
| | | Ed
Poèet pøíspìvkù : 71 Join date : 04. 01. 11 Age : 33 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Fri Jan 21, 2011 10:48 pm | |
| Paladin patri aj medzi najvacsich luckerov. To len tak na uvod ..neskor budem hadzat presne talenty na presne pripady | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Fri Jan 21, 2011 10:50 pm | |
| [url= | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Sun Feb 06, 2011 12:21 am | |
| [img] [/img] Holy PvE + Crit Bonus Talenty | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Sun Feb 06, 2011 12:26 am | |
| Glyphy : PvE Holy (Major) Glyph of Holy Light Glyph of Flash of Ligh Glyph of Beacon of Light (Minor) Glyph of Lay on Hands Glyph of Blessing of Wisdom Glyph of Blessing of Kings | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Wed Feb 16, 2011 3:13 pm | |
| [img] [/img] | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Wed Feb 16, 2011 3:15 pm | |
| [img] [/img] | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Wed Feb 16, 2011 3:16 pm | |
| [img] [/img] Retri PVP DPS Build , command seal, devo aura. | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Wed Feb 16, 2011 3:20 pm | |
| Glyphy : PVP Retri (Major) Glyph of Exorcism Glyph of Judgement Glyph of Divine Storm (Minor) Glyph of Blessing of Might Glyph of Lay on Hands Glyph of Blessing of Kings | |
| | | Kriplex
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 05. 09. 11
| Předmět: PVE H Padadin Mon Sep 05, 2011 8:39 pm | |
| Ed je určitě zkušenější holy paladin než já,ale rád bych podotknul že glyph na beacon mi přijde poněkud zbytečný ušetří to jen mimimum many a těch mám dojem půl minuty beaconu navíc není zase tolik, já osobně mám místo něho glyph na seal of light který mi zvyšuje healy o 5% pokud mám tento seal aktivní, eventuelně je i možnost, pro ICC dosti výhodná mít glyph na seal of wisdom který zase snižuje nákladnost many na spelly o 5%, to se hodí zejména na festerguta a rotface když castím holy lighty, mám aktivní tento seal a zároveň si doplňuji manu na bosovy,a jsem tak témeř bezedný | |
| | | kombajn
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 19. 09. 11
| Předmět: Retri build Mon Sep 19, 2011 11:33 pm | |
| No sem trosku rozpacitej ohledne toho retri buildu...Retri hraju hlavne pve, nicmene i tam si myslim ze je lepsi jet SoR misto SoC. Sam jsem SoC hral odjakziva a povazoval jsem ho za nejlepsi...ale po urcite dobe sem proste prestal vytacet takovy dmg a dps jako ostatni palachove. Myslim si, ze SoC je naprosto unikatni na expeni, kvuli additional targetum a kvuli dobrymu procu, ale na dungy pripadne pvp uz neni co byval.
Glyphy pro SoR build: Glyph of Seal of Righteousness Glyph of Divine storm Glyph of Judgement
Glyph of Blessing of might Glyph of Blessing of kings Glyph of Lay on Hands
Talenty vicemene stejne, tam zalezi samozrejme na nalade a na tom jaky chcete...akorat vynechate SoC talent v retri vetvi a pridate SoR talent v holy. To je samozrejme pouze muj nazor
A co se tyce holy buildu, souhlasim s Kriplexem ohledne toho Beaconu, misto toho sou lepsi ty Sealy (glyphy) | |
| | | Beerius
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 31. 08. 11
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Thu Sep 22, 2011 10:20 pm | |
| | |
| | | Ed
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Thu Nov 03, 2011 10:03 am | |
| Kriplex no to uz bolo davno co som tam daval , tiez uz mam na Seal of Light ... | |
| | | Kickasso
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 06. 11. 11
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady Mon Nov 07, 2011 11:34 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Paladin....rady,typy,nápady | |
| |
| | | | Paladin....rady,typy,nápady | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Warrior....rady,typy,nápady » Hunter....rady,typy,nápady » Shaman....rady,typy,nápady » Mage....rady,typy,nápady » Warlock....rady,typy,nápady
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|