1. Jméno hlavní postavy : Mougan
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : Retribution/Protection
4. Alti : Penka Mage Fire 73 lvl
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ne ale rozprával som sa z Dykolokorokom a napísal že máte len dvoch dobrých retri palachov ale jeden moc nehráva a druhý tankuje takže jednak mám myslím dobré dps poznám taktiky a budem v raidoch nápomocný ...
6. Profese : Minning/Jewelcrafting
7. Předchozí guildy + dovod preco si z nich odisiel : SGC (kick me) Bleeding Sabbaths (leavol som lebo som šiel do SGC )
8. Zaměření : PVE Retri 5820 GS čisto PvE gear len WF zbran ale už mi chýbajú len primordialy na Shadows Edge.
9. Jak dlouho hraji WoW : 3 a pol roka.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Všetko čo bolo doposial otvorené na anthori ovládam taktiky .
11. Popis mého PvE eq : "Priemerny item lvl PVE a GS + pve doplnky(vymenuj)" Tak 4/5 T10 z toho dve Sancifited. priemerny Item level je 264/251 5820 gs čisto PVE . Neck z Lady,Back zo saurfanga 10 player, Boty z BS, Ring z trash a za repku , Dv a Gratnesku , Wrist z BS , Opasok za Frosty, a Libram za frosty.
12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Najprv sa naučím do školy a potom idem do hry ale tak od tej piatej do pol desiatej. A cez výkendy ako kedy ale do noci 100%
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : do Crazy harley club by som chcel ist jednak pre to že chodievaťe pravidelne raidy pve ma proste bavý bol by som nápomocný pri raidoch jednak monjím super dmgom
a mojou dobrosrdečnosťou a dvoležítá vec je že osm nekonfliktný typ človeka.
15. Něco o sobě : Som 16 ročný típek chodím na Strednú priemyselnú školu stavebnú odbor stavitelstvo študujem prvý ročník venujem sa aktívnemu športu Florbalu,Jedeniu,sapniu a gembleniu Wowka
rád sa zabávam som srandovný človek a najradšej sa zabávam z nejakými dievčatami
. a Je somnou celkom sranda som strašný optimista a som aký som a dúfam že vás okuzlim a dostanem sa k vám
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetko to mám
;-) to vyžaduje každá guilda...
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu CHC?: jasná vec viem že budem kicknutý ked nebudem slušný a zdvorilý
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: aj toho som is vedomý .
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC: I am ready ! and my addon is ready.