1. Jméno hlavní postavy : Daviz
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : arcane/frost
4. Alti : Trikolina (80, DK, low
...)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (pokud ne, uveď důvod proč právě o Tebe a tvojí classu bychom měli mít speciální zájem)
6. Profese : Tailoring + all recepty (450), enchanting (425)
7. Hornyes + odišiel som kvôli tomu že to tam išlo dole vodou, veľa ľudí odišlo, prestali sme dávať bossov v ICC a pod.
8. Zaměření : PvE 5750 gs... viď armory
9. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : 6/8 bossov ICC len bol ale taktiky viem už som odkukal od kamaráta z INCOMING-u
11. Popis mého PvE eq : amory -.-" ale 4 veci zo setu klasika (ani jedna marka) doplnky za frosty + TOGC 10/25
12. Věk : 15
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 4-5 hodín každý deň
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : Pretože viem že ste dobrá, známa guilda a je to plno dobrých ľudí
čo viac no
...
15. Něco o sobě : som z Košíc, hrajem florbal a mám najkrajšie dievča na svete ;-*
...
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) = mám všetko
...
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu CHC?: sľubujem
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beriem na vedomie
...
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC : áno pripravím si TS3
...