1. Jméno hlavní postavy : Kaellaan
2. Povolání a Level : DK 80
3. Talenty : Frost/unholy
4. Alti : Avenue (80,Druid, Bala/Resto) a (saman,66,talenty este len stale testujem co mi najviac vyhovuje)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese :mining (450), ench (80)
7. Předchozí guildy + dovod preco si z nich odisiel :Lionmane,Sylvamas legion . Lionmane som opustil z dovodu ze tam bol strasny zmetok ludia boly rozhadany a zacali postupne leavovat, zo sylvanas legion som leavol preto lebo to tam nemalo uroven bez dovodu ma kickli z raidu este pred zacatim a to len preto ze som este nebol joinuty na TS a ked som sa im to pokusal vysvetlit ani ma nepocuvali.
8. Zaměření : PvE - DMG 5800 / TANK 5300+
9. Jak dlouho hraji WoW : 2roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : TOC,TOGC,VOA, ICC10/25 nie cele
11. Popis mého PvE eq :256,8 priemerny item lvl , full PVE
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak od pondelka-stvrtka aj 7-8hod denne a cez vikend viac menej len vecer tak 3-4hod
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : chcel by som k vam koly tomu lebo si myslim ze mozem byt prinosom nie pritazou pre guildu, nebavi ma chodit LFG raidy cem pomahat guilde
15. Něco o sobě : tak volam sa Samuel chodim na Umelecku skolu do trencina odbor animacia, hram fotbal , mam rad spagety xDrad spoznavam novych ludi.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mam setko a na TS dokazem aj komunikovat
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu CHC?: suhlasim so setkym
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: suhlasim
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC : suhlasim