1. Jméno hlavní postavy : Milosica
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Feral/Feral = feral [pvp feral] [pve Tank]
4. Alti : venujem sa len tomuto charu..----> Milosica
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, odporucil mi Mougan podat prihlasku, ze sa vam zide tank.,niektory ma uz mozno poznaju.,mam dlhe posobenie na Anthorii
6. Profese : Jwc 450, Min 450
7. Předchozí guildy + dovod preco si z nich odisiel : uff.,za 4 roky?)) no mal som pauzu od maturity do oktobra.,teraz, co je 5 mesiacov.
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji pvp uz 6k hned mam head
, a pve tank 5846 zhruba nestom isty.,
9. Jak dlouho hraji WoW : S hrou som sa prvykrat stretol v roku 2007 u kamosa, a bol to patch 2.2.3 (TBC)
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : tak vacsina.,akurat novy bossovia v ICC posledny 2 + professor neviem, nehral som v tom case.,.
11. Popis mého PvE eq : Tank eq - v postave 42,7k hp, v medvedovi - 54082, Average Item level 257
12. Věk : 19 r
13. Jak často se věnujes WoWku ? : niekedy 1h niekedy 15h zalezi aky den co do skoly., a tak a na raid samozrejme vzdy, resp. na vopled planovany raid sa da pripravit si cas
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : (Chtěl bych být v Crazy Harley Club kvoli tomu ze tam par ludi poznam.,a chcem sa vratit do ,,starych" zazitkov s Pve prostredia
mi to chyba proste
15. Něco o sobě : Ach tak co ja viem:D som student na Technickej Univerzite, bavi ma bodybuilding rekreacne.,hudba.,DJing.,nvm otazky mi dajte ked tak, a co sa tyka : HRATELNYCH PODMIENOK: mam vlastny Notebook, akurat mi treba preinstalovat OS, len sa mi nechce.,ale facha celkom.,a mam telku 130 cm nanej hrajem.,mam pekny rozhlad a este domace kino 5.1 surround 1000W zosilovac, cize na raidy mam pekny prehlad co kde vsetko atd.,a co sa tyka casu.,travim ho bud v skole.,v posilke alebo pri wow.,a este jem asi 5x denne :-D disco a dievcata som vymedzil z mojich zalezitosti.,
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se: no mam vsetko.,akurat to TS som teraz stiahol
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu CHC?: vyjádřím se: NO
uz nepijem staci ?) fakt, makam posilku nemozem si dovolit alkohol.,a viem byt tolerantny co sa tyka vsetkeho.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se: MOja vina prevelka ci jak to v kostole je ?
ale nie.,jasne ze beriem tak ako budete mna tolerovat tak aj ja vas.,
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC: jj, len sa idem osrpchovat a najest.