1. Meno hlavnej postavy: Keion
2. Povolanie a level: Paladin 80
3. Talenty: Retribution/Holy
4. Alty: Erodan (76, druid, balnace/restoration)
5.
6. Profesie: Mining 450 Engineering
7. Predošlé guildy: Hornyes-pretože sa posupne rozpadá (odišli niektorí kľučoví hráči ohľadom progressu)
8. Zameranie: Oboje- PvE 5738 gs
PvP 5779 gs (4/5 relentless 1/5 wrathful + wrathful dopnky), mám 2v2 a 3v3 team
viď armory
9. Ako dlho hrajem WoW?: hrajem ho 3 roky a niake tie skúsenosti už mám
10. Zkúsenosti s Wotlk raidmi: ICC 10,25: dal som všetkých bossov okrem qeeny a professora (pri prípadnom prijatí by som ich rád dal, pretože si
myslím, že kvalita crazy harley club je veľmi dobrá, aby dala týchto dvoch bossov bez niakych väčších problémov), všetky
ToGC 10,25: všetky čo som isšiel sa rozpadli pred anubom
ToC 10,25: dal som všetkých mám aj achievementy za zabitie anuba, okrem toho mám aj niake vedľajšie
všetky taktiky mám v malíčku
Niesom žiadny failer!!!
11. Popis môjho PvE eq: 259 priemerny item level dopnky: back, waist, ringy, neck (wristy-wf togc 10-chcem wrist boty-rele icc 25-chcem boty)
PvE 5738 gs (mám 4 veci zo setu chem death´s verdict heroic a marky, pve hrajem väčšinou, mám ring za ashen verdict
exalted)
12. Vek: 13-neodsudzujte ma za môj vek! na guild raid mám toľko času koľko treba
13. Koľko času venujem WoW: 2-3 hodiny cez týžďen, cez víkend koľko treba
14. Prečo sa hlásim práve do Crazy Harley Club?: Ste dobrá guilda s dobrým kolektívom "bez detí" (ľudia, ktorí nadávajú a správajú správajú sa nevhodne a robia
zlé meno Crazy Harley Club), guilda s dobrým progressom, ktorá má poteciál na dávanie všetkých
bossov, ktorí su doteraz otvorení, táto guilda je proste jednou z najlepších guild aliancie
15.
Niečo o sebe: Bývam v Košiciach na Slovensku
, chodím na osemročné gymnázium, baví ma florbal (aktívne sa mu venujem), futbal,
hokejbal mám rád geografiu, matematiku, telesnú a etiku
.Jednoducho teším sa zo života.
Z pohľadu WoWka som aktívny a
ochtoný hráč, ktorý dokáže zniesť kritiku za niaku chybu, mám rád túto hru a teším sa z nej .
16.Podmienka prijatia: Všetky potrbné addony mám, sú pripravené na prípadné prijatie do Crazy Harley Club
, mikrofón mám
17. Prijmám pravidlá slušného správania za moje vlastené správanie, nebudem sa chcovať ako malé decko, pretože nechcem urobiť hanbu CHC?: Niesom žiadny hulvát a rešpektujem toto pravidlo.
18. Beriem na vedomie, že podľa bodu 18. môžem byť vylučený z guildy a nikto sa so mnou nebude ďalej baviť?: Áno suhlasím s týmto pravidlom.
19. Ihneď po vyplnení tejto prihlášky si nachytám TS3 a po prípadnom prijatí do CHC SA zapojím do akcií GC: Už sú teraz nechystané