1. Jméno hlavní postavy : Naikon
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Resto/bala
4. Alti : Death knight 61
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano ?
6. Profese : Mining (450), Engineering (450)
7. Předchozí guildy : tu prvu ani neviem, blood and bone, ordo lentilkas
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 1 rok
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : pravidelne chodim VOA, TOC...
11. Popis mého PvE eq : "zatím sbírám PvE eq, průměrný ilvl je 236, PVP doplnky wratful gate, topánky, a wrist" PVE gs 5k
12. Věk : 15
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-6 hodin denne podla nalady a skole...
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : Chtěl bych být v Crazy Harley Club kvůli tomu, že sa mi páči vaša guilda su tam v pohode ludia aj 2 moji kamarati no a chcel by som sa konečne už dostať do niakej poriadnej guildy...
15. Něco o sobě : Som taky normálny človek mam rád jazdenie na bajku a WOWKO
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : V pohode pomozem hocikomu inemu, chcel by som s vami chodit dungy/raidy a take normalne veci okolo wowka...
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem na vedomie
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group