1. Jméno hlavní postavy :Hanyf
2. Povolání a Level : priest 80
3. Talenty : Shadow/disco
4. Alti : Aitvara (feral druid)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy + dovod preco si z nich odisiel : Bleding Sabbaths (zbytečné wipovačky na icc 10 )
8. Zaměření : PVE 5700 PVP 6107
9. Jak dlouho hraji WoW : 2,5+- let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : hraju na anthorii od začatku wotlk takže taktiky poznám na vše
11. Popis mého PvE eq : eq mám full pve občas weaponku switchuju s wrathful
12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ? : ingame jsem většinou nonstop
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : znám zde pár lidí a slyšel jsem že jste schopní
15. Něco o sobě : jsem chalan
bydlím kousek od ostravy, miluju kapelu bullet for my valentine , samozdrějmě rád hraju wow
a víc tak zajimavého asi není
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat): Ano
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: (tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ) tohle není os ale pravidla CHC příjmám
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC: vše mám