1. Thodor
2. Warrior 80
3. Arms/Prot
4. Grayshield (80, Paladin, Holy/Retri), Aradalor (74,Mage,Fire) a vela dalsich lowiek
5. Vidim, ze nabor pre warriora tanka je otvoreny, preto podavam prihlasku.
6. Mining (450), Blacksmithing (420) - coskoro full
7. Moja predchadzajuca guilda bola Brotherhood of the Light, bol som zakladatel tejto guildy a dlho aj GuM, bohuzial sa tato guilda rozpadla pre vnutorne nezhody.
8. Venujem sa PvP ako aj PvE, GS: zevraj 5600 +/- , v tank eq asi trochu menej, presne neviem povedat, nepouzivam addon na GS, som stara skola a pozeram na staty a nie na item lvl
9. Wowko hram uz velmi dlho, zacal som este za vanilly, odohral som TBC a hram Wotlk, nehram vsak vkuse, ale s prestavkami.
10. Mam odprogressovany naxx s mojou guildou ako aj prve dve casti Ulduaru, ToC 10,25 mam tiez prejdene.
11. Moj PvE tank eq pozostava hlavne z itemov z ToC a Frozen Halls, doplnene o trinkety z brewfestu na staminu, boty z BS a nejake veci za frosty
12. Mam 19 rokov
13. Wowku sa venuje kazdy den, minimalne tu hodinku-dve, ale zvacsa je to viac...
14. Do vasej guildy by som chcel ist, lebo chcem znova zacat aktivne raidovat, nemyslim teraz ToC a pod, ale ICC, co cez LFG chodit odmietam. A kedze mate otvoreny nabor pre warriorov tankov, povedal som si, ze by som to skusil.
15. Som vysokoskolak, studujem medzinarodne vztahy a diplomaciu, sportujem - rad beham, chodim do posilky, v podstate vesely clovek a zvacsa dobre naladeny.
16. Mam nainstalovane TS3, Ventrilo, DBM a aj guild calendar.