1. Jméno hlavní postavy : Monkeyboy
2. Povolání a Level : Rogue 80
3. Talenty : Envenom / Envenom
4. Alti : Hnis (59, paladin, retri), Coyot (40+, war, fury), Pitva - twink (19, rogue, assasination)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : mining (450), jvc (55)
7. Předchozí guildy + dovod preco si z nich odisiel : Concilium tirisfal - byl jsem tam pres pul roku, pote doslo ke slouceni s CHC, proto chci jit do CHC.
8. Zaměření : PvP (5350+) / PvE (zatim nemam)
9. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : TOC, VOA, Ulduar, ...
11. Popis mého PvE eq : teprve kompletuji
12. Věk : 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : to je ruzne, ale kdyz hraju tak poradne a treba i klidne cely den (12h+)
14. Proč se hlásím zrovna do Crazy Harley Club ? : Protoze se sloucilo s CT, a protoze chci chodit raidy s inteligentnima lidma
15. Něco o sobě : jsem vysokoskolak, zamereny na IT, vydelavam si jako webdesigner a webdeveloper
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Ano
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu CHC?: Ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, ale bod 18. je tento bod, takze to moc nedava smysl. :-) Predpokladam, ze byl myslen bod 17.
19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC: Ano